Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

elParlante als mitjans

elParlante - Ocupa't Barcelona

Ocupa't BCN: Un projecte per a la promoció de la inserció laboral de joves de la Zona Nord.

Betevé_11.07.2018

Ocupa'tBCN  és un projecte realitzat amb joves, en procés de formació i inserció laboral en cuina i restauració, del Centre Cruïlla de Zona Nord. La proposta era donar-los noves eines, audiovisuals i de márqueting personal, per promoure la seva pròpia imatge a les xarxes i davant dels seus futurs ocupadors. Per aconseguir-ho, s'han sumat esforços de totes les entitats que treballen al territori: Salesians, Fundació Juvent, Pla Comunitari Zona Nord, Pla de Barris i l'Ajuntament de Barcelona.


elParlante - Projecte Prisma

Un projecte audiovisual apropa els i les joves a Navas

Betevé_18.04.2018

Joves i adolescents del barri de Navas han treballat, per segon any consecutiu, temes relacionats amb el classisme, el racisme, el masclisme, la diversitat de gènere i la diversitat cultural. Ha estat en el marc del Projecte prisma - Navas en acció. El resultat d'aquest any ha estat 'Antena Navas', un informatiu en què han abordat l'ús dels mòbils o la idea de l'amor romàntic sota els prismes treballats en grup.


elParlante - La Gran Gent Gran

El usuaris del Casal de Gent Gran Can Novell roden un curtmetratge

Betevé_20.06.2017

El grup de la Gran Gent Gran ha fet un curt per trencar els mites que envolten les persones grans. El projecte, liderat per l'entitat El Parlante i el districte de les Corts, pretén que les persones grans treballin sobre els tòpics i els prejudicis que creuen que hi ha sobre el hecho de envejecer, com ara que no poden controlar els seus diners sense ajuda o que no s'enamoren. Tot això, ho han plasmat en un curtmetratge en què ells han estat els encarregats de fer el guió i actuar.


elParlante - Una ciudad con esperanza

Una ciudad con esperanza

El Periódico_02.11.2016

Reivindicar el potencial d’un barri, un barri molt jove, per desterrar l'estigma. Amb aquest objectiu va néixer Ciutat Esperança, un projecte impulsat pel Pla Comunitari de Ciutat Meridiana i l'associació ElParlante, en col·laboració amb el Centre Cruïlla. La iniciativa busca la implicació dels joves de la comunitat a través de la creació de vídeos i projectes audiovisuals on es reflecteix la diversitat social i les fortaleses del barri davant dels estereotips i visions negatives d'aquest.


Els joves fotografien la Ciutat Esperança, la visió més positiva de Ciutat Meridiana

Els joves fotografien la Ciutat Esperança, la visió més positiva de Ciutat Meridiana

BTV_02.10.2015

El grup de joves de Ciutat Esperança mostren en 38 fotografies l’aspecte més positiu i bonic del seu barri: la solidaritat, la natura o la simpatia dels veïns. Aquest projecte, coordinat pel col·lectiu El Parlante i el Pla Comunitari de Ciutat Meridiana, pretén donar la volta a la imatge negativa que es té del barri, molt lligada als desnonaments i la crisi. El Centre Cívic Zona Nord exposa aquest mes la plasmació en imatges de la visió que tenen els joves del seu barri, una mostra que han titulat “Ciutat Esperança, retratos de barrio”.


L'altaveu

L'altaveu

TV3_16.07.2013_Tot un món

Tot un Món entrevista a Alfredo Cohen com a director d’elParlante. El col·lectiu aposta en alguns dels seus projectes com Barribook TV o Ravalead@s pel diàleg intercultural; dins una ciutat intercultural com Barcelona. El resultat és un debat entre joves sobre els estereotips i les visions adjudicades a persones i col·lectius de diferents orígens, tallers on es potencia la participació activa i l'expressivitat audiovisual dels joves participants.


L'altaveu

Contra els rumors

TV3_15.07.2011_ Tot un món

Jésica González, membre d’ElParlante i dinamitzadora juvenil a la Xarxa BCN Antirumors, conversa amb la voluntària Cesca Camps a Tot un Món, també agent antirumors. La seva activitat combat la rumorologia present als mitjans de comunicació i a la societat cap a la població immigrant, basada en estereotips i prejudicis.