Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Joves

Ocupa’tBCN

by elparlante in joves, -, ca
Joves en procés d’inserció laboral participen en aquest projecte de cocreació i comunicació estratègica, una formació complementària a tot el treball que hi realitzen. Ocupa’t BCN, proposa la difusió i promoció dels seus sabers i qualitats, i l’enfortiment de les seves xarxes vinculades a la recerca de feina, tot en estreta relació amb el desenvolupament del territori. Read more!

Projecte Prisma

by elparlante in joves, -, ca
El Projecte Prisma - Navas en Acció és una proposta que busca canviar la imatge de la gent jove del barri. Un espai de comunicació i participació para visibilitzar els temes i interessos de joves i adolescents. Realitzem projectes audiovisuals per promoure l'acció comunitària a través de la trobada, el debat i el diàleg col·lectiu. Read more!

Desmuntamites

by elparlante in joves, -, ca
Desmuntamites és un projecte que fem en els instituts per fomentar el debat i la crítica mediàtica, i establir un diàleg obert amb persones d'origen i expressions artístiques diverses. L'objectiu és realitzar un curtmetratge de ficció que desmonti els estereotips sobre la immigració i la diversitat, establerts per la societat. Read more!

La Cruïlla Comuna

by elparlante in sensibilizacion, -, ca
Estratègia d'educomunicació ciutadana basada en la lectura crítica dels mitjans de comunicació, que permet als alumnes reflexionar i discutir sobre les relacions entre nord i sud, així com sobre els rumors, estereotips i prejudicis que existeixen sobre les persones amb orígens diversos. La Cruïlla Comuna promou el diàleg intercultural, el debat i l'educació mediàtica a l'aula de classe. Read more!

Barribook

by elparlante in joves, -, ca
Projecte realitzat des del barri El Carmel de Barcelona per a la promoció de la participació ciutadana, la defensa de la diversitat, el diàleg intercultural i la interacció positiva entre joves veïns i veïnes del Districte d'Horta Guinardó, utilitzant l'audiovisual com a eina de recuperació de la memòria històrica, d'apropiació de l'espai públic i d'intercanvi cultural. Read more!

Ciutat Esperança

by elparlante in joves, -, ca
Proposta per canviar l'imaginari popular que els mitjans havien creat sobre el barri de Ciutat Meridiana durant la crisi econòmica en Espanya. Es va crear un espai intercultural i intergeneracional per explorar per mitjà del teatre, el joc lúdic i el vídeo, la complexitat de les diverses realitats i cultures que conviuen al barri, així com les riqueses que té aquest territori. Read more!

Desmuntatòpics

by elparlante in joves, -, ca
Un grup de joves que forma part del Consell de Nois i Noies de l'Hospitalet de Llobregat discuteixen sobre els diversos estereotips de gènere, edat, classe i origen presents en els mitjans de comunicació i les xarxes socials per després exposar la seva pròpia visió sobre la realitat a través d'una producció de vídeo col·lectiva. Read more!

Ravalead@s

by elparlante in joves, -, ca
Projecte de cocreació de vídeo realitzat en el barri El Raval de Barcelona en el qual, per mitjà de ficcions i diverses peces documentals un grup de joves explora la seva realitat més propera i expressa les seva vision del món, des de llocs tan quotidians com el carrer, la cantonada, un bar o la plaça. Read more!

La Parla Jove

by elparlante in joves, -, ca
La Parla Jove és un lloc interactiu, lúdic i dinàmic per apropar les visions de joves de diferents racons de Barcelona. És un projecte webdoc que documenta, a travès d'imatges i entrevistes, les percepcions de noies i nois de Barcelona, que parlen obertament de la diversitat cultural y de gènere, de l’amor, la seva relació amb l’urbs, el barri, i amb les entitats que aquí funcionen. Read more!

ÑAÑ@S

by elparlante in joves, -, ca
Ñañ@s és un projecte dissenyat per involucrar i empoderar als i les joves de Bella Maria, Chaquizcha i Guara (Província de Loja, sud d'Equador) en el desenvolupament sostenible de la seva comunitat, a partir de la implementació d’una estratègia d’educomunicació per al canvi social, amb vídeos i tallers que busquen reflexionar sobre la identitat col·lectiva i fomentar la participació ciutadana. Read more!

Yamaró

by elparlante in joves, -, ca
Un espai d'informació, deliberació i expresió artística perquè joves de diferents pobles del Departament de l'Atlántico (Nord de Colòmbia) puguin prendre la paraula i expressar la seva pròpia veu a partir del questionament dels valors que els vinculen al territori, de la seva diversitat, i de les seves tradicions culturals. Read more!