Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

GenerAccions

by elparlante in Comments: 0

GenerAccions és un projecte educomunicatiu de cocreació i trobada entre membres de diferents generacions del barri de Sant Josep, de Sant Vicenç dels Horts, per imaginar i generar nous futurs possibles. El projecte busca sensibilitzar la ciutadania sobre les múltiples realitats dels joves i de la gent gran, del territori, a partir de desmuntar prejudicis i estereotips sobre les seves realitats.

TuParlante

by elparlante in Comments: 0

elParlante - tuParlante

Programa radial, lloc de trobada per a músiques diverses, però sobretot, espai de diàleg per privilegiar el que ens és comú sobre el que ens diferencia, per valorar les aportacions de la diversitat cultural.

En la línea

by elparlante in Comments: 0

elParlante - En la línea

Cada divendres al vespre, després de les seves llargues jornades laborals durant la setmana, un grup d'immigrants llatinoamericans es reuneix al soterrani d'un cafè internet de Barcelona, per programar la seva activitat com a àrbitres de futbol, la qual exerceixen durant el cap de setmana en diferents camps de la ciutat.

TROBADA INTERNACIONAL DE COMUNICACIÓ PARTICIPATIVA

by elparlante in Comments: 0

Espai per compartir experiències i inquietuds, així com construir ponts que contribueixin a la consolidació d’una xarxa glocal que permeti ampliar l’abast i generar nous processos d’educomunicació.

CRÒNIQUES DE LA DIVERSITAT

by elparlante in Comments: 0

elParlante - Crónicas de la diversidad

13 cròniques que recorren la ciutat de Barcelona, escrites en primera persona per Alfredo Cohen.