Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Què fem

A elParlante entenem l’educació com un instrument permanent de transformació social i la comunicació com un procés basat en el diàleg. Amb aquestes dues premisses busquem la promoció de la ciutadania activa, l’acció comunitària i el benestar social de les persones i comunitats amb les que treballem.

postales-fotos-10

Els nostres projectes es poden aplicar a qualsevol realitat social i a qualsevol grup, adaptant-nos al context i a les necessitats de cada territori.

Podem assumir la totalitat d’un projecte, des de la identificació de la necessitat concreta, el disseny de l’estratègia, la seva implementació i avaluació, així com realitzar parts concretes d’un projecte ja dissenyat, posant el nostre èmfasi en les accions edu-comunicatives.

Des de 2009, treballem amb administracions públiques, organitzacions privades, universitats, mitjans de comunicació i entitats del tercer sector que agrupen col·lectius o persones amb la necessitat de re-pensar temes relatius a la interculturalitat, la perspectiva de gènere, les relacions inter-generacionals, sexe-afectives, la prevenció del consum de drogues o el bullying, entre altres temàtiques.

Per aconseguir aquests objectius, treballem les següents línies estratègiques:

1. Sensibilització.

2. Co-creació Audiovisual.

3. Formació.

4. Investigació i avaluació.

5. Comunicació.