Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Gent Gran

#ParlaGran

by elparlante in gent, gran
#ParlaGran és un espai de comunicació digital on la veu principal la tenen les persones grans. Un espai pel diàleg i la cocreació que durant 30 minuts, les permet acompanyar-se i dialogar sobre temes que les afecta i interessa. Read more!

La gran gent gran

by elparlante in gent, gran
Espai per la participació, l'apoderament i el voluntariat de les persones grans a partir de la seva formació en educació mediàtica i tecnològica, amb la finalitat de que puguin sensibilitzar a la ciutadania -especialment a la joventut- sobre les diverses realitats que els afecten a aquesta edat, per promoure un tracte respectuós que millori les seves relacions i la convivència en general. Read more!
Projecte de l’Ajuntament de Barcelona que busca trencar els estereotips i prejudicis que existeixen sobre la gent gran. elParlante va treballar en la campanya de comunicació i dinamització social del projecte, des de la creació de la imatge, logotip, dossiers de premsa i espots publicitaris, fins a la realització de tallers de sensibilització sobre edatisme i mitjans de comunicació. Read more!

Festival de Cinema La Gran Pantalla

by elparlante in sensibilizacion, -, ca
Primer espai a Barcelona dedicat a la trobada cinematogràfica i intergeneracional. Projectem pel·lícules i curtmetratges que aborden noves mirades envers les persones grans. El nostre objectiu és desmuntar estereotips sobre la tercera edat i promoure un envelliment actiu, a través de la reflexió i el debat que inspiren el setè art. Read more!