Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Intergeneracional

Acció Comunicant

by elparlante in sensibilizacion, -, ca
Acció Comunicant és un projecte de comunicació comunitària en els barris de Sant Genís dels Agudells i Navas – La Sagrera. Proposem crear una sèrie d’accions comunicatives comunitàries elaborades de manera participativa utilitzant la nostra metodologia de l’educomunicació. Read more!

APS- Compartint Experiències

by elparlante in sensibilizacion, -, ca
Compartint Experiències és un projecte d’APS -Aprenentatge i Servei- que propicia la trobada entre joves i gent gran a l’aula de classe, per a l’intercanvi intergeneracional de sabers i coneixements. És una iniciativa que utilitza la fotografia i les noves tecnologies per a la recuperació de la memòria històrica del territori i l’aprenentatge de jocs i tradicions populars. Read more!

Itineràncies Visibles

by elparlante in intergeneracional-, ca
Itineràncies visibles és un projecte que tracta de visibilitzar els camins, lluites i motius per migrar, així com les barreres que s'imposen a les persones en aquests trajectes. A partir d'un diàleg intercultural amb persones refugiades i migrades, el grup participant realitza una exposició de fotografia participativa on s'exposen els itineraris dels protagonistes. Read more!

Festival de Cinema La Gran Pantalla

by elparlante in sensibilizacion, -, ca
Primer espai a Barcelona dedicat a la trobada cinematogràfica i intergeneracional. Projectem pel·lícules i curtmetratges que aborden noves mirades envers les persones grans. El nostre objectiu és desmuntar estereotips sobre la tercera edat i promoure un envelliment actiu, a través de la reflexió i el debat que inspiren el setè art. Read more!

GenerAccions

by elparlante in intergeneracional-, ca
GenerAccions és un projecte educomunicatiu de cocreació i trobada entre membres de diferents generacions del barri de Sant Josep, de Sant Vicenç dels Horts, per imaginar i generar nous futurs possibles. El projecte busca sensibilitzar la ciutadania sobre les múltiples realitats dels joves i de la gent gran, del territori, a partir de desmuntar prejudicis i estereotips sobre les seves realitats. Read more!