Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Parlen sobre nosaltres

Joves

 • Rosanny, 15 anys
  Yamaró

  M’encantaria que s’expandís a altres llocs per veure com, entre cultures diferents, joves d’arreu el món es poden relacionar i poden conèixer una mica més aquests mitjans audiovisuals.

 • Pedro, 18 anys
  Barribook

  No importen la raça ni l’idioma, entre tots busquem la manera de ser amics, de que ells aprenguin de nosaltres i nosaltres d’ells. Si pogués, jo em passaria tot el dia amb una càmera al meu costat, gravant, editant.

 • Laia, 15 anys
  La Cruïlla Comuna

  M’ha passat, quan veig un immigrant al carrer que penso en aquest projecte i que en realitat no sé res d’aquesta persona.

 • Julia, 16 anys
  Ravalead@s

  La meva utopia seria crear una tele com la que estem creant una mica, una tele antimasclista, de ment oberta i on tots cooperin i posin de la seva part.

 • Carlos, 15 anys
  Ciutat esperança

  Volem que la gent sàpiga que no tot és el que posen als diaris o a la tele, que hi ha desnonaments, que sàpiguen també que hi ha gent bona, aquí a Ciutat Meridiana.

Experts

 • Carme Mayugo
  Teleduca. Educació i Comunicació

  Coordinadora
  elParlante és una entitat molt activa perquè canalitza la veu dels i les joves a través de diverses iniciatives d’educomunicació i processos de co-creació audiovisual, ja sigui en espais d’educació formal o no formal. Obre camí en una línia de treball complementària a la nostra, amb enormes possibilitats de col·laboració conjunta i molt enriquidora per a la ciutat de Barcelona.

 • Rafael Crespo
  Centre de Estudis Africans i Interculturals BCN

  Antropòleg i historiador
  elParlante és una de les propostes més interessants en matèria de diversitat cultural i TIC a Barcelona.

 • Dr. Miquel Rodrigo Alsina
  Universitat Pompeu Fabra BCN

  Catedràtico Educació Intercultural
  Considero que el projecte que feu té una importància bàsica perquè crec que una de les coses que posa de manifest, amb alguna excepció, és la ignorància que tenim cap a altres cultures i pobles, que és abismal. Només educant a les noves generacions, als nens i als joves que estan als instituts a interessar-se pels altres, a veure en els altres una riquesa per a nosaltres i per a la nostra vida podrem millorar la nostra visió del món per aconseguir un món diferent del d’ara, absolutament dividit i ignorant l’un de l’altre.