Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Sincronitza’t

by elparlante in Comments: 0

Sincronitza’t és un projecte per a la cocreació i la participació, que recolzant-se en les metodologies del vídeo participatiu, les tecnologies de la informació i comunicació i el teatre social, preten afavorir la vinculació, l’empoderament i el sentit de pertinença d’adolescents nouvinguts, o en procés d’arrelament, al seu nou entorn, contribuent a la seva trajectòria educativa i personal.

Barribook

by elparlante in Comments: 0

Projecte realitzat des del barri El Carmel de Barcelona per a la promoció de la participació ciutadana, la defensa de la diversitat, el diàleg intercultural i la interacció positiva entre joves veïns i veïnes del Districte d’Horta Guinardó, utilitzant l’audiovisual com a eina de recuperació de la memòria històrica, d’apropiació de l’espai públic i d’intercanvi cultural.

Ciutat Esperança

by elparlante in Comments: 0

Proposta per canviar l’imaginari popular que els mitjans havien creat sobre el barri de Ciutat Meridiana durant la crisi econòmica en Espanya. Es va crear un espai intercultural i intergeneracional per explorar per mitjà del teatre, el joc lúdic i el vídeo, la complexitat de les diverses realitats i cultures que conviuen al barri, així com les riqueses que té aquest territori.

Ravalead@s

by elparlante in Comments: 0

Projecte de cocreació de vídeo realitzat en el barri El Raval de Barcelona en el qual, per mitjà de ficcions i diverses peces documentals un grup de joves explora la seva realitat més propera i expressa les seva vision del món, des de llocs tan quotidians com el carrer, la cantonada, un bar o la plaça.

ÑAÑ@S de l’Equador

by elparlante in Comments: 0

Ñañ@s és un projecte dissenyat per involucrar i empoderar als i les joves de Bella Maria, Chaquizcha i Guara (Província de Loja, sud d’Equador) en el desenvolupament sostenible de la seva comunitat, a partir de la implementació d’una estratègia d’educomunicació per al canvi social, amb vídeos i tallers que busquen reflexionar sobre la identitat col·lectiva i fomentar la participació ciutadana.

Yamaró Colòmbia

by elparlante in Comments: 0

Un espai d’informació, deliberació i expresió artística perquè joves de diferents pobles del Departament de l’Atlántico (Nord de Colòmbia) puguin prendre la paraula i expressar la seva pròpia veu a partir del questionament dels valors que els vinculen al territori, de la seva diversitat, i de les seves tradicions culturals.