Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Acció Comunicant

by elparlante in Comments: 0

Acció Comunicant és un projecte de comunicació comunitària en els barris de Sant Genís dels Agudells i Navas – La Sagrera.

Proposem crear una sèrie d’accions comunicatives comunitàries elaborades de manera participativa utilitzant la nostra metodologia de l’educomunicació.

APS- Compartint Experiències

by elparlante in Comments: 0

Compartint Experiències és un projecte d’APS -Aprenentatge i Servei- que propicia la trobada entre joves i gent gran a l’aula de classe, per a l’intercanvi intergeneracional de sabers i coneixements. És una iniciativa que utilitza la fotografia i les noves tecnologies per a la recuperació de la memòria històrica del territori i l’aprenentatge de jocs i tradicions populars.

Itineràncies Visibles

by elparlante in Comments: 0

Itineràncies visibles és un projecte que tracta de visibilitzar els camins, lluites i motius per migrar, així com les barreres que s’imposen a les persones en aquests trajectes. A partir d’un diàleg intercultural amb persones refugiades i migrades, el grup participant realitza una exposició de fotografia participativa on s’exposen els itineraris dels protagonistes.

Festival de Cinema La Gran Pantalla

by elparlante in Comments: 0

Primer espai a Barcelona dedicat a la trobada cinematogràfica i intergeneracional. Projectem pel·lícules i curtmetratges que aborden noves mirades envers les persones grans. El nostre objectiu és desmuntar estereotips sobre la tercera edat i promoure un envelliment actiu, a través de la reflexió i el debat que inspiren el setè art.

GenerAccions

by elparlante in Comments: 0

GenerAccions és un projecte educomunicatiu de cocreació i trobada entre membres de diferents generacions del barri de Sant Josep, de Sant Vicenç dels Horts, per imaginar i generar nous futurs possibles. El projecte busca sensibilitzar la ciutadania sobre les múltiples realitats dels joves i de la gent gran, del territori, a partir de desmuntar prejudicis i estereotips sobre les seves realitats.