Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Oh my goig – La sèrie

by elparlante in Comments: 0

Format televisiu creat per la productora Camille Zonca, per al Canal de televisió de Barcelona Betevé. A partir de la ficció, es tracten temes de salut sexual i reproductiva, i les relacions psicoafectives. La sèrie parla obertament de temes com les malalties de transmissió sexual, la complexitat de les relacions entre els i les joves o la diversitat d’origen, gènere i sexe. El projecte compta amb un comitè de joves que aporten la seva experiència i coneixement en la selecció dels temes i també fan una revisió directa dels guions. elParlante dinamitza aquestes sessions, aportant la seva experiència treballant amb joves.

HIT- CEPS PROJECTES SOCIALS

by elparlante in Comments: 0

Projecte europeu que busca apoderar als i les joves, animant-los a crear “Equips Interruptors de l’Odi” (Hate Interruptor Teams o HITs). ElParlante treballa amb CEPS Projectes Socials, sòcia del projecte a Espanya, en l’organització de grups i dinamització de tallers per a joves. L’objectiu és brindar-los les eines necessàries per a combatre, sense por, els discursos d’odi que es generen per qüestions d’ètnia, religió o cultura, en les seves comunitats, escoles o davant dels i les companyes.

Ocupa’tBCN

by elparlante in Comments: 0

Joves en procés d’inserció laboral participen en aquest projecte de cocreació i comunicació estratègica, una formació complementària a tot el treball que hi realitzen. Ocupa’t BCN, proposa la difusió i promoció dels seus sabers i qualitats, i l’enfortiment de les seves xarxes vinculades a la recerca de feina, tot en estreta relació amb el desenvolupament del territori.

Projecte Prisma

by elparlante in Comments: 0

El Projecte Prisma – Navas en Acció és una proposta que busca canviar la imatge de la gent jove del barri. Un espai de comunicació i participació para visibilitzar els temes i interessos de joves i adolescents. Realitzem projectes audiovisuals per promoure l’acció comunitària a través de la trobada, el debat i el diàleg col·lectiu.

Desmuntamites

by elparlante in Comments: 0

Desmuntamites és un projecte que fem en els instituts per fomentar el debat i la crítica mediàtica, i establir un diàleg obert amb persones d’origen i expressions artístiques diverses. L’objectiu és realitzar un curtmetratge de ficció que desmonti els estereotips sobre la immigració i la diversitat, establerts per la societat.

La Cruïlla Comuna

by elparlante in Comments: 0

Estratègia d’educomunicació ciutadana basada en la lectura crítica dels mitjans de comunicació, que permet als alumnes reflexionar i discutir sobre les relacions entre nord i sud, així com sobre els rumors, estereotips i prejudicis que existeixen sobre les persones amb orígens diversos. La Cruïlla Comuna promou el diàleg intercultural, el debat i l’educació mediàtica a l’aula de classe.

Barribook

by elparlante in Comments: 0

Projecte realitzat des del barri El Carmel de Barcelona per a la promoció de la participació ciutadana, la defensa de la diversitat, el diàleg intercultural i la interacció positiva entre joves veïns i veïnes del Districte d’Horta Guinardó, utilitzant l’audiovisual com a eina de recuperació de la memòria històrica, d’apropiació de l’espai públic i d’intercanvi cultural.

Ciutat Esperança

by elparlante in Comments: 0

Proposta per canviar l’imaginari popular que els mitjans havien creat sobre el barri de Ciutat Meridiana durant la crisi econòmica en Espanya. Es va crear un espai intercultural i intergeneracional per explorar per mitjà del teatre, el joc lúdic i el vídeo, la complexitat de les diverses realitats i cultures que conviuen al barri, així com les riqueses que té aquest territori.

Desmuntatòpics

by elparlante in Comments: 0

Un grup de joves que forma part del Consell de Nois i Noies de l’Hospitalet de Llobregat discuteixen sobre els diversos estereotips de gènere, edat, classe i origen presents en els mitjans de comunicació i les xarxes socials per després exposar la seva pròpia visió sobre la realitat a través d’una producció de vídeo col·lectiva.

Ravalead@s

by elparlante in Comments: 0

Projecte de cocreació de vídeo realitzat en el barri El Raval de Barcelona en el qual, per mitjà de ficcions i diverses peces documentals un grup de joves explora la seva realitat més propera i expressa les seva vision del món, des de llocs tan quotidians com el carrer, la cantonada, un bar o la plaça.