Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Acció Comunicant

by elparlante in Comments: 0

Acció Comunicant és un projecte de comunicació comunitària en els barris de Sant Genís dels Agudells i Navas – La Sagrera.

Proposem crear una sèrie d’accions comunicatives comunitàries elaborades de manera participativa utilitzant la nostra metodologia de l’educomunicació.

Filminuts

by elparlante in Comments: 0

Filminuts Interculturals és un projecte dut a terme a l’institut Joan Fuster. Els i les alumnes van crear per grups uns filminuts (pel·lícules d’1 minut) sobre temes relacionats amb la interculturalitat.

La formació per crear aquests curts implica el debat sobre conceptes com discriminació, rumors, estereotips, racisme, etc., així com una mini formació en guió, storyboard, enregistrament i edició de vídeo.

APS- Compartint Experiències

by elparlante in Comments: 0

Compartint Experiències és un projecte d’APS -Aprenentatge i Servei- que propicia la trobada entre joves i gent gran a l’aula de classe, per a l’intercanvi intergeneracional de sabers i coneixements. És una iniciativa que utilitza la fotografia i les noves tecnologies per a la recuperació de la memòria històrica del territori i l’aprenentatge de jocs i tradicions populars.

La Cruïlla Comuna

by elparlante in Comments: 0

Estratègia d’educomunicació ciutadana basada en la lectura crítica dels mitjans de comunicació, que permet als alumnes reflexionar i discutir sobre les relacions entre nord i sud, així com sobre els rumors, estereotips i prejudicis que existeixen sobre les persones amb orígens diversos. La Cruïlla Comuna promou el diàleg intercultural, el debat i l’educació mediàtica a l’aula de classe.

Festival de Cinema La Gran Pantalla

by elparlante in Comments: 0

Primer espai a Barcelona dedicat a la trobada cinematogràfica i intergeneracional. Projectem pel·lícules i curtmetratges que aborden noves mirades envers les persones grans. El nostre objectiu és desmuntar estereotips sobre la tercera edat i promoure un envelliment actiu, a través de la reflexió i el debat que inspiren el setè art.