Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Premis

elParlante obté el 1r lloc als X Premis Josep Maria Rueda de la Diputació de Barcelona

L'Àrea d'atenció a les persones, de la Diputació de Barcelona, va celebrar el passat 27 de novembre de 2018 l'acte de lliurament de premis de la X edició dels Premis Josep Maria Rueda, a l'Espai Francesca Bonnemaison. Una iniciativa per al reconeixement de projectes d'intervenció comunitària. elParlante va aconseguir el primer lloc, d'entre 52 treballs presentats, pel projecte Ciutat Esperança, una iniciativa de sensibilització i cocreació audiovisual per a joves, creada inicialment per al barri de Ciutat Meridiana i s'ha estès a tota la Zona Nord de Nou Barris.


El Projecte Prisma rep un reconeixement a la Gala dels Premis Garci 2018

El passat 29 de juny es va celebrar la VII Gala dels Premis Garci en el SAT Teatre de Sant Andreu. Aquesta iniciativa del Districte busca reconèixer el treball de les institucions, entitats i col·lectius que treballen al territori. El Projecte Prisma - Navas en Acció, va ser guardonat entre diverses iniciatives juvenils per "Antena Navas", un noticiari popular realitzat de manera participativa pel grup de joves amb el qual treballa elParlante. El diari és un recull de les opinions dels veïns i veïnes sobre l'ús del mòbil, una campanya institucional per repensar el seu ús i un curtmetratge que reflexiona sobre els mites de l'amor romàntic.


La Meri Productions guanya Certamen per la Convivència i la Cohesió Social 2017

El projecte d'acció comunitària La Meri Productions, en el qual treballa elParlante fent l'acompanyament i assessoria audiovisual a joves en Ciutat Meridiana, va ser escollit com el guanyador del Certamen per la Convivència i la Cohesió Social 2017, entre vuit propostes del Districte de Nou Barris. El certamen és una iniciativa de la Xarxa 9Barris Acull que busca el reconeixement de les iniciatives que treballen en el Districte per la convivència i la incorporació als barris dels nous veïns i veïnes que han arribat amb la immigració.


El Consell de l’Audiovisual de Catalunya premia elParlante

La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual (MDA), impulsada pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), va reconèixer el passat 16 de maig de 2014 la tasca d’elParlante en els VI Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual. El projecte Desmuntatòpics, recolzat per l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, va ser desenvolupat i emprès pel Consell de Nois i Noies de l'Hospitalet. En aquest es va discutir sobre estereotips provinents dels mitjans i es van elaborar vídeos amb una nova mirada educada cap a la diversitat cultural


Els joves de Ciutat Esperança participen en el Festival de Cinema Social de Tànger

Participar en el TanjaZoom va ser el premi atorgat pel jurat del BcnZoom, un festival de curtmetratges que realitzen conjuntament el Casal dels Infants i el Consell de la Joventut de Barcelona. El BcnZoom va premiar el curt "Un Instant" realitzat en el marc de  Ciutat Esperança, un projecte d’elParlante en col·laboració amb el Pla Comunitari de Ciutat Meridiana i el suport del Departament d'Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona. El Festival de Cinema Social TanjaZoom valora i premia el treball educatiu, social i cultural que realitzen associacions juvenils del barri de Beni Makada.


ElParlante premiat al MiraDocs

El curtmetratge produït per Adrian Jay, participant del nostre projecte Ravalead@s TV en la seva segona temporada, ha rebut la menció especial del jurat de la MOSTRA MIRADOCS de Barcelona. Els premis van dirigits als autors i les autores de documentals on la ciutat de Barcelona és la protagonista.