Recursos

La nostra metodologia

Aquesta presentació explica la metodologia en la qual es basen les nostres intervencions i la forma en les quals es complementen les nostres línies estratègiques de treball.

 

 Descarregar PDF

D’on venim?

Aquesta presentació explica els resultats de la tesi doctoral que va permetre sistematitzar el treball de elParlante durant diversos anys per generar un model propi de recerca – acció – avaluació.

 

 Descarregar PDF

FORMACIÓ EN EDUCOMUNICACIÓ – ART, CULTURA I ACCIÓ COMUNITÀRIA

Un espai formatiu i d’intercanvi per a professionals interessats/des en àrees de l’educació, la comunicació, l’art comunitari i la transformació social.

És una formació teoricopràctica impulsada per l’Associació Cultural elParlante en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra, basada en 29 diàlegs amb experts/es que treballen l’educomunicació des de l’acadèmia i les pràctiques al terreny.

LLIBRE “EDUCOMUNICACIÓN, 20 DIÁLOGOS TEÓRICO-PRÁCTICOS”. De: Alfredo Cohen Montoya

Aquest llibre està compost per 20 diàlegs per somiar i aprendre, per compartir experiències, tradicions i emocions; per a la construcció de sentit i comunitat. Un metadiàleg que busca generar coneixement aplicat a multitud d’escenaris diferents tant al Nord com al Sud global. Diàlegs des de l’acadèmia i des del terreny.