+34 633 04 27 17

PREGUNTES FREQÜENTS

Està reconeguda aquesta formació?

Sí, pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. En ser una activitat realitzada a les instal·lacions i amb la participació de la Universitat Pompeu Fabra, els/les professors/es participants hauran de sol·licitar el reconeixement individual del certificat davant del mateix Departament.

Quan i on puc accedir a l’espai formatiu i els seus diàlegs?

Des del 28 de setembre fins al 14 de desembre de 2024, des de qualsevol part de món, mitjançant qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

Però abans, has d‘inscriure’t. Ens posarem en contacte amb tu.

Com poden consumir els diàlegs?

En l’ordre presentat o el que prefereixis, en el moment del dia que et vagi millor. Per mitjà de YouTube, Spotify o al nostre llibre.

És necessari veure’ls tots?

És el recomanable. Com a mínim, exigirem el visionament de 15 dels 32 diàlegs per a obtenir l’acreditació i poder fer l’assessoria més personalitzada.

És necessari contestar les preguntes que acompanyen els diàlegs després de la seva visualització?

Sí, són preguntes obertes, encara que no és un examen! No hi ha respostes totalment correctes, però ens serveix per saber si vas poder aprofitar el diàleg i comptabilitzar la teva participació. També agraïm que puntuïs el diàleg per a la nostra millora en les pròximes edicions. Les teves respostes NO seran compartides amb la resta de participants.

Qui hi participa i on són?

Tenim persones que es dediquen a l’educació, emprenedors/es socials, membres d’ONG, tècnics/ques de l’administració pública i persones d’altres sectors.

Hi haurà trobades presencials?

Sí, almenys cinc. Pots veure-ho el detall a la nostra metodologia.

Podrem fer xarxa?

Sí, justament la formació està pensada per això. Hi ha una gran varietat de perfils de diferents àmbits professionals amb qui podràs compartir experiències i projectes.

Pots posar aquesta formació en el teu CV?

Sí, calculem que el projecte complet t’implicaria una dedicació d’almenys 46 hores de treball. El certificat de participació serà lliurat per l’Associació Cultural elParlante, amb el suport del grup de recerca en Joventut, Societat i Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Per què és tot en castellà si som a Barcelona?

elParlante és una entitat bilingüe i en els nostres projectes educatius i culturals intentem prioritzar el català com a llengua vehicular. En aquest cas hem prioritzat el castellà per arribar fàcilment a Hispanoamèrica, però en les classes presencials, es parlarà la llengua que cadascú prefereixi.

JUSTIFICACIÓN

¡Escríbenos!