Des d’elParlante i Teleduca, amb el suport de l’Oficina de Cooperació de l’Ajuntament de Barcelona, hem dissenyat un  seminari teòricopráctic sobre educomunicació per a la justícia global.

L’objectiu principal és teoritzar sobre distintes pràctiques educomunicatives i compartir-les amb acadèmics i acadèmiques, professionals, entitats i estudiants amb la finalitat de generar xarxes que puguin potenciar-les a la ciutat i connectar-les amb el món.

Es tracta de 60 hores de trobada i diàleg amb convidats de Barcelona, l’estat espanyol i Amèrica Llatina. Veus repartides en 3 mòduls per a aprendre fent a partir de les experiències pròpies i de la construcció col·lectiva d’un marc conceptual que resulti enriquidor per a les i els participants, els seus barris i gent.

A més de les sessions presencials hi haurà una versió web del seminari online, un concurs amb beques per a pràctiques i l’edició d’un e-book per a sistematitzar 10 experiències realitzades en els últims anys a Barcelona.

Seminario educomunicación elParlante Teleduca

L’educació necessita comunicació i viceversa. L’educomunicació aposta pel treball interdisciplinari, per l’establiment de relacions bidireccionals i clarament participatives. Aquesta perspectiva promou dinàmiques de treball que permeten desmuntar l’etnocentrisme, l’androcentrisme i descentrar-nos d’una posició de poder i colonialista, indispensables per a una veritable Justícia Global.

Només hi ha 24 places i el preu dels seminaris és públic així que inscriu-t’hi abans no s’esgotin les places!

El vídeo que adjuntem explica més detalls sobre els seminaris i a Facebook trobaràs l’esdeveniment amb els dies i els horaris de les sessions. Recorda que si no pots assistir-hi, sempre pots compartir aquest article amb persones o entitats a qui els pugui interessar.