#oldlivesmatter

LES VIDES VELLES IMPORTEN, No ens importa anomenar velles a les persones d’avançada edat. A aquestes persones amb les quals fa anys estem treballant per  a combatre l’edatisme des de projectes com el Festival de Cine La GRAN pantalla, o els vídeos participatius de La Gran Gent Gran. No ens importa perquè a moltes d’elles tampoc, perquè reconeixen la bellesa de les canes i les arrugues, perquè la vellesa no ha de ser un problema, quan és un privilegi!

El que sí que ens importa, en canvi, és que es confinin les residències sense escoltar les veus dels seus residents, que els mitjans els assenyalin com a víctimes sense capacitat creativa. El que sí que ens importa és que se segueixi valorant la joventut com un valor universal, que es congelin les pensions, que tinguin escassa representació política, que els seus fills o el sistema decideixin sobre la seva salut. El que si ens importa és que se’ls qualifiqui d’avorrides o d’ineptes enfront de la tecnologia. El que sí que ens importa és que s’exclogui a la majoria de la gent gran de la participació activa en la societat. El que sí que ens importa és que hi hagi 90.000 persones grans vivint soles a Barcelona i que tots els espais públics pensats per a elles, romanguin tancats.

Per això, perquè #lesvidesvellesimporten, et convidem a fer part de la segona temporada de #ParlaGRAN.

#ParlaGRAN és un espai de comunicació digital on la veu principal la tenen les persones grans. Un espai per al diàleg i la cocreació que durant 30 minuts, ens permet acompanyar-nos i conversar sobre temes que ens afecten i interessen.

TINC MÉS DE 65 ANYS I VULL FORMAR PART DE LA SEGONA TEMPORADA.
(PLACES LIMITADES)

INSCRIURE’M
CREC QUE AQUEST PROJECTE VAL LA PENA, AIXÍ QUE VULL DONAR SUPORT.


VULL DONAR
VULL CONÈIXER MILLOR EL PROJECTE I CONTACTAR AMB ELPARLANTE.


VULL SABER-NE MÉS

📲 Segueix-nos!
Facebook
Instagram
Twitter
➡ YouTube

Leticia Pipman: leticia@elparlante.es