Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

PROJECTES

Itineràncies Visibles

by elparlante in co, -, creacion, audiovisual, -, ca
Itineràncies visibles és un projecte que tracta de visibilitzar la situació de les persones migrades i refugiades així com les fronteres a través de la fotografia participativa. Read more!
El seminari proposa un acostament teòrico-pràctic per promoure i millorar les pràctiques educomunicatives a la ciutat de Barcelona. Es basa en la vivència i l’aprendre fent però també en la construcció col·lectiva d’un marc conceptual que resulti enriquidor per a la ciutat, els seus barris i la seva gent. Read more!

La gran gent gran

by elparlante in co, -, creacion, audiovisual, -, ca
Espais de crítica mediàtica, de creació col.lectiva, de diàleg i trobada intergeneracional per desmuntar prejudicis i estereotips sobre les diferents maneres d'envellir, on les persones grans són les protagonistes. Read more!
elParlante forma parte de un grupo de profesionales comprometido/as con el entorno y la comunidad, que cooperan y comparten conocimientos y experiencias para impulsar y acompañar proyectos de fomento de la igualdad, el reconocimiento de la diversidad, el diálogo y el conocimiento. La perspectiva de-colonial y de género son nuestras herramientas y la convivencia intercultural nuestro horizonte. Desde elParlante participamos con proyectos de edu-comunicación, además de diseñar la imagen gráfica, la web y el video de presentación. Read more!

ÑAÑ@S

by elparlante in co, -, creacion, audiovisual, -, ca

L@s Ñañ@s és un projecte d’educomunicació participativa dissenyat per involucrar i empoderar als i les joves de Bella Maria, Chaquizcha i Guara (província de Loja, sud d’Equador) en el desenvolupament sostenible de la seva comunitat, a partir de la implementació d’una estratègia d’educomunicació per al canvi social, que inclou vídeo participatiu i tallers que busquen reflexionar sobre la identitat col·lectiva i fomentar la participació ciutadana. Read more!

Desmuntamites

by elparlante in co, -, creacion, audiovisual, -, ca

Projecte en el que joves de l’Institut Menéndez i Pelayo a Sarrià debaten sobre els estereotips, prejudicis i rumors que circulen en la societat sobre la immigració i diversitat cultural.

Read more!

La Cruïlla Comuna

by elparlante in sensibilizacion, -, ca
Projecte per a la promoció del diàleg intercultural i educació per al desenvolupament a l'interior de l'aula escolar, a partir de la crítica i l'alfabetització mediàtica. Read more!

Desmuntatòpics TV

by elparlante in educacion, formal, -, ca
Projecte on joves de l'Hospitalet de Llobregat discuteixen sobre els estereotips presents en els mitjans de comunicació per després exposar la seva pròpia visió sobre la realitat. Read more!

Ravalead@s TV

by elparlante in educacion, no, formal, -, ca
Projecte de vídeo-creació en el qual per mitjà de ficcions i peces documentals els i les R@S exploren la seva realitat més propera i expressen les seves visions del món.     Read more!

Yamaró (Colombia)

by elparlante in educacion, no, formal, -, ca
Un espai d'informació, expressió i deliberació perquè joves del Departamento del Atlántico (Colòmbia) puguin prendre la paraula i expressar la seva pròpia veu, a partir de qüestionar els valors de les seves múltiples identitats. Read more!

Barribook TV

by elparlante in educacion, no, formal, -, ca
Projecte per a la promoció de la participació, el diàleg intercultural, la recuperació de la memòria, la defensa de les múltiples identitats i la interacció positiva entre els joves d'Horta Guinardó. Read more!

Ciutat Esperança

by elparlante in educacion, no, formal, -, ca
Un espai intercultural i intergeneracional per explorar per mitjà del teatre, el joc i la videocreació les riqueses de Ciutat Meridiana, un dels barris més colpejats per la crisi econòmica a Espanya. Read more!

La Parla Jove

by elparlante in Uncategorized
La Parla Jove és un espai interactiu, lúdic i dinàmic per apropar les visions de joves de diferents racons de Barcelona. És un projecte webdoc que documenta, a travès de imatges i entrevistes, les percepcions de noies i nois de la ciutat, que parlen obertament de la diversitat cultural y de gènere, de l’amor, la seva relació amb l’urbs, el barri, i amb les entitats que allí funcionen. En el mapa ja estan marcades les zones on tots i totes han fet seva “La... Read more!

TuParlante

by elparlante in produccion, propia, -, ca
Programa radial, lloc de trobada per a músiques diverses, però sobretot, espai de diàleg per privilegiar el que ens és comú sobre el que ens diferencia, per valorar les aportacions de la diversitat cultural. Read more!

En la línea

by elparlante in produccion, propia, -, ca
Cada divendres al vespre, després de les seves llargues jornades laborals durant la setmana, un grup d'immigrants llatinoamericans es reuneix al soterrani d'un cafè internet de Barcelona, per programar la seva activitat com a àrbitres de futbol, la qual exerceixen durant el cap de setmana en diferents camps de la ciutat. Read more!
Espai per compartir experiències i inquietuds, així com construir ponts que contribueixin a la consolidació d'una xarxa glocal que permeti ampliar l'abast i generar nous processos d’Educomunicació. Read more!

CRÒNIQUES DE LA DIVERSITAT

by elparlante in produccion, propia, -, ca
13 cròniques que recorren la ciutat de Barcelona, escrites en primer persona per Alfredo Cohen. Read more!

VÍDEOS D’INTERÈS SOCIAL

by elparlante in produccion, propia, -, ca
A elParlante produïm audiovisuals fonamentats en continguts i conceptes, més que en trucatges efectistes. Aquests vídeos serveixen per oferir serveis, sistematitzar processos, compartir experiències, demostrar coneixement i generar empatia entre els públics estratègics de les organitzacions que els encarreguen. Read more!